Καθημερινά, έπειτα από επικοινωνία
     

Συχνές ερωτήσεις

Δείτε σύντομες απαντήσεις σε τυχών απορίες σας

Eνοικίαση οχημάτων

Ελάχιστο & μέγιστο όριο ηλικίας οδηγού είναι τα 21 & 70 έτη αντίστοιχα. Ο οδηγός πρέπει να προσκομίσει ισχύουσα άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Η άδεια οδήγησης πρέπει να έχει εκδοθεί από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ή να είναι διεθνής και να συνοδεύεται από την πρωτότυπη άδεια οδήγησης.
Ο μισθωτής πρέπει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε. Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου με λιγότερη βενζίνη από την βενζίνη παραλαβής του, ο μισθωτής επιβαρύνεται τη διαφορά καυσίμου καθώς και ένα διαχειριστικό κόστος 10€. Καμία χρηματική επιστροφή δεν δίνεται αν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα.

Κρατήσεις Πληρωμές Ακυρώσεις

Όλες οι κρατήσεις γίνονται με κατηγορία αυτοκινήτου και όχι συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης, ο εκμισθωτής διατηρεί το δικαίωμα να παραδώσει στον πελάτη αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιπλέον χρέωση. Ο μισθωτής πρέπει να έχει μαζί του έγκυρη και με επαρκές υπόλοιπο πιστωτική κάρτα (όχι χρεωστική ή προπληρωμένη), για εγγύηση της μίσθωσης. Η ενοικίαση προπληρώνεται με οποιονδήποτε τρόπο (μετρητά-πιστωτική κάρτα-χρεωστική κάρτα).
Ακύρωση κράτησης μπορεί να γίνει τουλάχιστον εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της ενοικίασης. Σε αυτή την περίπτωση ο μισθωτής θα χρεωθεί με ένα ακυρωτικό τέλος ίσο με 20€. Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της ενοικίασης, δεν θα επιστρέφεται κανένα ποσό.

Ασφάλεια και ατύχημα

Σε περίπτωση ατυχήματος ο μισθωτής οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία και την αστυνομία και να προσκομίσει στην επιστροφή το δελτίο καταγραφής της αστυνομίας. Σε περίπτωση ατυχήματος ανεξάρτητα από υπαιτιότητα του μισθωτή, πέραν άλλων χρεώσεων, θα υπάρξει χρέωση 20€ για έξοδα διαχείρισης φακέλου ατυχήματος.
Όλα τα οχήματα καλύπτονται από 24ωρη οδική βοήθεια. Περιπτώσεις που δεν καλύπτοντα από την οδική βοήθεια (ξεκλείδωμα αυτοκινήτου-χαμένο κλειδί-φόρτιση μπαταρίας- ανεφοδιασμός κλπ) χρεώνονται κατά περίπτωση, με ελάχιστη χρέωση διαχειριστικού κόστους 20€.
Όλα τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, σε ασφαλιστική εταιρεία. Οι καλύψεις αυτές δεν απαλλάσσουν τον μισθωτή από ζημιές του ενοικιαζόμενου οχήματος. Ο εκμισθωτής μπορεί να παρέχει στον μισθωτή τις παρακάτω καλύψεις, ανά περιστατικό και με τις αντίστοιχες χρεώσεις, υπό την προϋπόθεση ότι η ζημιά δεν οφείλεται σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) (π.χ. παραβίαση ερυθρού σηματοδότη ή πινακίδα STOP, παράνομο προσπέρασμα, οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος κλπ).

Ηλεκτρικά οχήματα - Ποδήλατα

Ο οδηγός δεν έχει καμία υποχρέωση για δίπλωμα, διότι η ισχύς των ηλεκτρικών τα κατατάσσει στην κατηγορία των ποδηλάτων.
  1. Παρότι δεν απαιτείτε δίπλωμα ο οδηγός πρέπει να είναι ενήλικος
  2. Δεν παρέχετε ασφαλιστική κάλυψη
  3. Οι αποδόσεις καλύπτονται με την ορθή και μόνον χρήση
  4. Κράνη μπορείτε να προμηθευτείτε χωρίς κόστος εφόσον το επιθυμείτε

Διαβάστε την κριτική πελατών μας στην Google
Αφήστε την κριτική σας εδώ Δείτε όλες τις κριτικές εδώ
Λουτρά Αιδηψού northevia-rental.gr
DimisM